Watersport activiteiten

 

Watersport: Surf, paddle board & bodyboard

Alles ter plaatse voor liefhebbers van watersport: verhuur, surfkamp, paddle board kamp, informatie over lessen en de huur van surfplank, paddle board of bodyboard, opslag en schoonmaak van materiaal, restaurant, supermarkt, en na uw surfsessie: overdekt verwarmd zwembad, sauna en avondanimatie op de camping.

Wij zijn partner van de surfschool
Kijk voor wind-, golven & weersverwachting voor de spot la Torche. 

Initiatie, perfectionnement, ontspanning

Kanoën, kajakken & zeilen

De camping ligt op 300 m van een watersport centrum. Deze is te bereiken via de directe toegang tot het strand. U kunt bij de zeilschool van Guilvinec lessen nemen en materiaal voor kanoën, kajakken en zeilen huren.

Het watersportcentrum biedt ook een boottocht met gids naar de “étocs” voor een ontmoeting met de jonge meeuwen en met enkele grijze zeehondjes.

Zeevissen

Bij de receptie kunt u een lijst vinden met visexcursies en viskaarten van Bretagne met routes:

• de visroute van de pointe de Men Meur
• de visroute van de vuurtoren van Perdrix
• visroute te voet in Kerity

Windsurfen & kitesurf

De Steir, gelegen op 50 m van de camping, is een strand gelegen in het zuiden van Bretagne. Het strand is gerecenseerd door de meeste gespecialiseerde tijdschriften als slalom spot en uitwijk plaats, ideaal voor beginners.

De camping ligt tevens op 10 min van de legendarische spot van La Torche. Neem uw surfplank mee op vakantie, of huur er hier één, en surf de golven van alle bekende spots van zuid Bretagne. U kunt kiezen uit la Torche, Pors Carn, Tronoën en Treguennec.

Je zult het
ook leuk vinden