Camping met zwembad in bretagne

Onze camping met zwembad in Bretagne ligt op 50 meter van het strand in een beschermde omgeving
van duinen en plaatselijke vegetatie, welke rust en ontspanning uitnodigen.

Espace aquatique Toboggan aquaglisse

plezier en spanning
in het waterpark

camping plage aquatique piscine tobogan glisse accessoire

Camping met waterpark

Villa La Plage is een camping met een waterpark waar 600 m² ruimte is voor waterattracties, direct aan de oceaan. U kunt zichzelf in de watten leggen in een verwarmd zwembad en uw kinderen kunnen vrij genieten van de familieglijbaan en mogen meedoen aan wateractiviteiten. Door uw vakantielocatie te boeken in het zuiden van Finistère, heeft u directe toegang tot het strand. U heeft de mogelijkheid om ervaring op te doen in watersporten als windsurfen, kitesurfen of bodyboarding, maar u kunt ook de onderwaterwereld ontdekken door te voet te gaan vissen, of te gaan vissen op zee vlakbij de Aquashow in Audierne, of het Marinarium in Concarneau.

Overdekt zwembad in Bretagne

Onze camping met een overdekt zwembad in Bretagne biedt u de mogelijkheid om onder alle weersomstandigheden te zwemmen. Ongeacht het weer kunt u heerlijk ontspannen in een sfeer die bepaald wordt door haar sereniteit. Het kiezen van een vakantie in het zuiden van Bretagne betekent ook dat u momenten van welzijn meemaakt die u nieuw leven inblaast. Wij bieden u gratis toegang tot de sauna, de fitnessruimte en sportsessies. We hebben daarnaast een welzijnsformule opgesteld met onze schoonheidsspecialist, die u gezichtsbehandelingen met zee-algen, rugmassages met ontspannende oliën, of een van onze harsbehandelingen biedt.

U kunt kiezen uit zwemmen in de zee op 50m van de camping of in ons waterparadijs van 600m2. In het verwarmde zwembad kunt u zich onder alle weersomstandigheden en in alle veiligheid uitstekend vermaken.

Het buitenbad en het peuterbad

Verwarmd en met zacht aflopende helling is het grote bad ideaal om zich te amuseren of om te leren zwemmen.
Het kinderbad is volop waterplezier voor de kinderen. Er is een kleine glijbaan en een vrolijk gekleurde zeehond die water spuit. Voor de veiligheid van de kinderen is het kinderbad door middel van een hek gescheiden van het grote bad.

  • Diepte kinderbad: 15 cm
  • Diepte buitenbad: 20 cm tot 140 cm

Om gezondheidsredenen is het dragen van zwemkleding verplicht in het hele waterpark; zwemshorts zijn niet toegestaan. Kinderen jonger dan 2 jaar moeten luiers dragen.

Een glijbaan van meer dan 11 m hoog!

Roetsj met grote snelheid van de glijbaan af.
Klaar voor de start…af! Wie is er het eerste beneden? Daag uw gezin of vrienden uit voor een wedstrijdje. Beleef een onvergetelijke vakantie op onze camping in Bretagne met overdekt zwembad.