Het Pays Bigouden

Pays Bigouden, parel van Bretagne

Als Bretagne al een mooie ontdekking is dankzij zijn rijke culturele & geografische erfgoed, zal het Pays Bigouden u helemaal verrassen. Het Pays Bigouden strekt zich uit over het zuidwestelijke puntje van Finistère. Deze streek verschilt van de rest van Finistère en Bretagne door zijn tradities: klederdracht, dansen, zang, muziek, taal, economie, geloof, gewoontes, architectuur, gastronomie.

Een fauna
en een flora
overvloedig

 

De landschappen zijn bewaard gebleven gedeeltelijk door de geografische ligging maar ook zeker door de liefde van de inwoners voor hun land (en hun zee!). De mooie stranden zijn hier een bewijs van. De 100% natuurlijke kust nodigt uit tot activiteiten en natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de rijke flora en fauna. Talrijke toegankelijke wandeltrektochten zijn mogelijk vlakbij de camping.

 

Ontdek de verschillende monumenten, steden en uitstapjes die u kunt maken in ons mooie Pays Bigouden!

De culturele rijkdommen van het Pays Bigouden, gesymboliseerd door de klederdracht, de hoofdtooi, het kant en het borduurwerk uniek in zijn soort in Bretagne, zijn een mooie ontdekking en onvergetelijke souvenir.

Je zult het
ook leuk vinden