Directe toegang tot het strand

Familiecamping en stacaravans Bretagne

 

 

Familiecamping in Bretagne

Bent u op zoek naar een camping in Finistère? Onze familiecamping in Bretagne is de ideale plek voor een vakantie met kinderen en tieners. Ten eerste omdat het strand slechts op 50 meter afstand ligt. Ten tweede, omdat er veel activiteiten zijn voor jongeren van 5 tot 17 jaar. Sportieve activiteiten, optredens, toernooien en feestavonden staan op het zomerprogramma. Door een vakantiehuis in Finistère te huren, bent u ook meteen in de buurt van verschillende dorpen en bijzondere locaties om te ontdekken. Bezoek Guilvinec, de eerste Franse vissershaven. Vlieg over de oceaan in de GR 34 die langs de Bretonse kustlijn loopt. Duik in het hart van het land van Bigouden bij Pont-l’Abbé. Volg de zee in de richting van de Glénan-archipel en de reeks eilandjes in de smaragdgroene oceaan.

Vakantiehuis voor gezinnen

Onze camping in Finistère biedt een brede keus aan vakantiehuizen, geschikt voor 4 tot 6 personen. In deze huisjes op een steenworp afstand van het strand, vindt u een uitgeruste keuken, twee of drie comfortabele slaapkamers, een terras dat baadt in het zonlicht en alles dat u nodig heeft om te genieten van een lekkere barbecue met de familie. Ontdek daarnaast onze bijzondere accommodatie in het zuiden van Finistère. Breng een weekend of een week door in een hut of boomhut. Liefhebbers van authentiek kamperen kunnen een ruimte van minimaal 80 m2 huren voor hun tent of caravan voor een authentieke vakantie in het hart van de Bretonse natuur.

Onze camping is 50 m van de zee vandaan met twee directe toegangen tot het strand, met ons overdekte en verwarmde zwembad van 200 m² is ons vakantiedorp een ideale plek voor een onvergetelijke vakantie aan de kust van Zuid Finistère.

Alle activiteiten aan zee tijdens uw vakantie met Yelloh! Village

De twee directe toegangen tot het strand vanaf onze camping maken het mogelijk voor het hele gezin allerlei activiteiten te beoefenen:

  • zonnen, zwemmen en alle andere strandactiviteiten
  • watersport: windsurfen,  kitesurfen, kanoen, kajakken en zeilen
  • Surf Sup of Bodyboard
  • op de rotsen, het strand of met een boot: zeevissen

Vanuit onze camping heeft u een directe toegang tot wandelroutes en tot het watersportcentrum van Guilvinec. U ziet het, op onze camping aan zee in Bretagne is van alles te beleven!

Een camping in Bretagne aan zee, op 50 m van het strand

Kom voor een heerlijke vakantie aan zee met uw gezin naar het vakantiedorp La Plage, slechts 50 m van het strand verwijderd. Vanuit het vakantiedorp heeft u twee toegangen tot het strand van Steir. Het zandstrand is 4 km lang en strekt zich uit tussen Le Guilvinec en Penmarc’h. Bij ons heeft u om te zwemmen de keus tussen de zee en onze (overdekte) verwarmde zwembaden.

Je zult het
ook leuk vinden