Staanplaatsen camping Penmarc’h

 

Maak gebruik van de 4 sterren faciliteiten van de camping maar met het plezier en het budget van een kampeervakantie. Onze staanplaatsen zijn ruim en goed van elkaar gescheiden door een begroeiing zodat u genoeg privacy heeft.

Omschrijving

  • 1 Europese stekker aansluiting per staanplaats: 10 A
  • 1 Voertuig
  • Minimaal 80 m²
  • Maximaal 6 personen per staanplaats

Denk eraan een adapter voor een Europees stopcontact mee te nemen/Adapters zijn op de camping te koop

Voorkeur Staanplaatsen

U wenst een staanplaats in het hart van de camping? U wilt graag in twee stappen op het strand staan? U wilt een plaatsje niet ver van de toiletgebouwen? Of misschien wilt u simpelweg de staanplaats naast uw vrienden reserveren?

U kunt uw staanplaats zelf uitkiezen dankzij de optie. Dit geldt zowel voor de kampeer staanplaatsen als voor de cottages. U kiest zelf het nummer van uw staanplaats uit. Bekijk de plattegrond van de camping om uw ideale staanplaats uit te zoeken.

Optie voorkeur staanplaats: € 35 per verblijf per staanplaats.

Toeristenbelasting niet inbegrepen (Tarief: € 0,44/dag/persoon ouder dan 18 jaar). Het is mogelijk dat het bedrag van de toeristenbelasting tijdens het seizoen verandert.

Origineel overnachten

 

U bent op zoek naar innovatie en originaliteit? U wilt een onvergetelijke ervaring en geweldige herinneringen aan uw verblijf in Bretagne? Probeer onze originele accommodaties en koppel uzelf los van uw dagelijkse gewoontes. Dat is wat u een echte vakantie kan noemen!

 

Cottages 5 personen

 

Location Mobil Home Finistère Sud

Wij kunnen u verschillende opties aanbevelen voor uw verblijf in Bretagne: Chalet of cottage, designer cottages of beste prijs cottages, aan u de keuze. U kunt de keuze maken uit een open, half overdekt, of gesloten terras: afhankelijk van uw wensen.

Luxe Cottages

U wilt het beste van het beste? Hetzelfde gevoel als een verblijf in een luxe hotel met veel faciliteiten? Onze premium huisjes zijn ideaal voor u: Vrijstaand kookeiland, XXL douche unit, design meubilair, premium diensten waaronder gratis Wi-Fi en aangeboden eindschoonmaak.

Besef de Glamping mogelijkheden: Sfeer van een Franse Camping en geavanceerde voordelen, voor een onvergetelijke vakantie.

Cottages
6 personen

 

Zuid-Bretagne – ons vakantiehuis

Huur een vakantiehuis in Bretagne op onze 4-sterren camping met een zwembad op 50 meter van het strand. Wij bieden u vakantiewoningen en woonwagens voor 4 tot 6 personen in een sfeervolle omgeving in Finistère. Stap in een wereld te midden van de duinen. Al onze vakantielocaties hebben een uitgeruste keuken, twee of drie slaapkamers uitgerust met comfortabele bedden, 1 of 2 badkamers met een extra grote douche, haardroger, en een semi-overdekt terras… Ontdek onze topaccommodatie in het zuiden van Bretagne, maar ook onze panoramische loge met solarium op het dak, voor zonnebaden zonder nieuwsgierige blikken of een unieke nacht onder de sterren.

Vakantiehuis huren: neem contact met ons op

Om uw vakantiehuis in het zuiden van Bretagne te huren, bieden wij u verschillende kortingen op uw reis naar Finistère. Ontdek onze vroegboekaanbiedingen, onze cadeaus, maar ook onze optie om in drie termijnen voor uw accommodatie te betalen. Boek uw vakantie nu op onze 4-sterren camping in Bretagne, om een vakantie te ervaren die u zal revitaliseren, door contact met ons op te nemen via +33 (0)2 98 58 61 90. Naast de voordelen van de sfeervolle omgeving, die gedomineerd wordt door het mariene milieu en de natuur, heeft u toegang tot talrijke aanvullende diensten, waaronder een bar, een restaurant, een snackbar waar afhaalgerechten worden gemaakt, een boodschappenwinkel en een informatiepunt: het begin van al uw bezoeken aan de regio.

Cottages 4 personen

 

Vakantieparken in Bretagne

Op zoek naar een camping in Bretagne voor de zomer? In het zuiden van Finistère, in het prachtige puntje van Penmarch, nabij de haven van Guilvinec en Pont-l’Abbé, biedt Village La Plage een bestemming met een kustachtige en exotische sfeer. Ons vakantiepark in Bretagne biedt gevarieerde en authentieke accommodaties waarbij hout de boventoon voert. De zeelucht en –nevel vergezellen uw slaap en vergroten uw ontspanning. Ontdek onze huisjes voor 4 tot 6 personen, maar ook onze hut, boomhut, of de panoramische loge voor bijzondere vakanties in het zuiden van Bretagne.

Vijfsterren camping in Bretagne

 

Vijfsterren camping in Bretagne, Village La Plage, herbergt 600 m2 wateroppervlak, met een zwembad, een verwarmd overdekt zwembad en een familieglijbaan. Er worden gedurende het hele seizoen veel activiteiten in het water georganiseerd, zoals aqua gym, waterpolo en zwembadfeesten. Uw welzijn is een cruciaal element voor ons. Daarom heeft u toegang tot een sauna, fitnessruimte en een op maat gesneden schoonheidsformule, samengesteld uit lichaam- en gezichtsverzorging, masseren en harsen. Voor een verblijf met het gezin in Bretagne hebben we eveneens activiteiten samengesteld voor kinderen en jongeren van 5 tot 17 jaar. Op het menu staan: workshops, schat zoeken, speeldagen, sporttoernooien…