De diensten

Dienstenkwaliteit voor een vakantie zonder beperkingen

Snackbar – afhaalmaaltijden

Lekker makkelijk tijdens uw vakantie!

Eten en drinken kunt u ook bij de snackbar halen en meenemen naar uw cottage of op uw staanplaats: pizza, friet, hamburgers… Zo hoeft er niemand in de keuken te staan en kan iedereen genieten van een gezellige maaltijd.

Campingwinkel

Uw dagelijkse boodschappen bij de campingwinkel
Voor uw dagelijkse boodschappen en verse producten hoeft u niet ver te gaan. De campingwinkel heeft een ruim assortiment en is werkelijk bijna van alle markten thuis: etenswaren, houtskool, schoonmaakproducten, strandspelen… U vindt hier alle noodzakelijke benodigdheden voor uw vakantie.

Een broodservice zorgt ervoor dat u iedere dag vers brood en croissantjes heeft. In juli en augustus kunt u ook internationale kranten in de campingwinkel vinden.

Toeristische informatie en meer

Onze receptionistes van het toeristische informatiepunt helpen u graag met het uitstippelen van uw uitstapjes. U vindt hier brochures en folders van de activiteiten, excursies en evenementen op en om de camping. Wij kunnen samen met u uw vakantieprogramma opstellen.

U kunt het informatiepunt vinden bij de receptie. U kunt hier kaartjes kopen voor verschillende activiteiten zoals excursies of boottochten. Ook leuke wandel- en fietsroutes zijn hier te verkrijgen evenals informatie over waar u kunt vissen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft over de camping en zijn omgeving. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Als u vragen heeft over uw volgende vakantie kunt u de lijst met meest gestelde vragen bekijken of direct contact met ons opnemen!

Wasserette

Achter de campingwinkel ligt onze wasserette. In de wasserette vindt u wasmachine, wasdroger en een strijkplank. Dit is wel zo handig als u even wat wilt wassen tijdens uw vakantie!

U kunt een strijkijzer lenen bij het toeristische informatiepunt

Bibliotheek

Zin in een goed boek om op het strand te lezen? Kijk eens in onze bibliotheek bij het toeristische informatiepunt.

Sanitair

Wij beschikken over 4 sanitaire gebouwen op de camping waarvan er één verwarmd is. De schone en goed onderhouden toiletgebouwen zijn zo verdeeld over de camping dat iedereen er makkelijk toegang toe heeft

Je zult het
ook leuk vinden